APA:
کپیروفی گری حقیقت، شیوا، دخانی، شهرام، و کرامت، جواد. (1382). تغییرات میزان گلیکوآلکالویید کل و آلفاسولانین در سیب زمینی در طول نگهداری و فرایند حرارتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(2)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/419808/fa
Vancouver:
کپیروفی گری حقیقت شیوا، دخانی شهرام، کرامت جواد. تغییرات میزان گلیکوآلکالویید کل و آلفاسولانین در سیب زمینی در طول نگهداری و فرایند حرارتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(2):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/419808/fa
IEEE:
کپیشیوا روفی گری حقیقت، شهرام دخانی، و جواد کرامت، “تغییرات میزان گلیکوآلکالویید کل و آلفاسولانین در سیب زمینی در طول نگهداری و فرایند حرارتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 2، pp. 171–184، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419808/fa