APA:
کپیناصری منفرد، الهام، موحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1398). جایگزینی ساکارز با شیرین کننده های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 77-94. SID. https://sid.ir/paper/383328/fa
Vancouver:
کپیناصری منفرد الهام، موحد سارا، احمدی چناربن حسین. جایگزینی ساکارز با شیرین کننده های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):77-94. Available from: https://sid.ir/paper/383328/fa
IEEE:
کپیالهام ناصری منفرد، سارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “جایگزینی ساکارز با شیرین کننده های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 77–94، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383328/fa