APA:
کپیسلیمی خورشیدی، نعیمه، کیوان شکوه، سعید، سلاطی، امیرپرویز، ذاکری، محمد، محمودی، نعمت اله، و طهماسبی کهیانی، احمد. (1392). تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 68(2)، 191-196. SID. https://sid.ir/paper/35515/fa
Vancouver:
کپیسلیمی خورشیدی نعیمه، کیوان شکوه سعید، سلاطی امیرپرویز، ذاکری محمد، محمودی نعمت اله، طهماسبی کهیانی احمد. تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1392؛68(2):191-196. Available from: https://sid.ir/paper/35515/fa
IEEE:
کپینعیمه سلیمی خورشیدی، سعید کیوان شکوه، امیرپرویز سلاطی، محمد ذاکری، نعمت اله محمودی، و احمد طهماسبی کهیانی، “تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 68، no. 2، pp. 191–196، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35515/fa