video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

651

دانلود:

285

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 196

کلیدواژه

قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)Q2

چکیده

 زمینه مطالعه: نوکلئوتیدها به عنوان ترکیبات درون سلولی با وزن مولکولی پایین, در بسیاری از اعمال سلولی نظیر رمزنگاری ژنتیکی و متابولیسم انرژی دارای نقش کلیدی هستند.هدف: تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان.روش کار: آزمایش درون مخازن 700L مدور با تراکم ذخیره سازی 40 عدد ماهی در هر تانک انجام شد. نوکلئوتید جیره در 5 سطح صفر, 0.05, 0.1, 0.15 و0.2 % به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی به ماهیان با وزن متوسط 11.35±0.32g به میزان 3-5% وزن توده زنده) 5 بار در روز و به مدت 8 هفته انجام شد.نتایج: پس از 56 روز پرورش, نتایج نشان داد که میزان اسیدهای چرب اکوزاپنتائنوئیک (EPA) و اسید لینولنیک, در تیمار 0.2% نسبت به گروه شاهد افزایش معنی داری داشته است (p<0.05). در مقادیر اسیدهای چرب غیر اشباع زنجیره بلند (PUFA), اسیدهای چرب غیر اشباع (SFA), (n-3) PUFA, (n-6) PUFA, و EPA+DHA, اختلاف معنی داری مشاهده نشد (p<0.05).نتیجه گیری نهایی: بطور خلاصه, این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان به میزان0.2 % اثرات مثبتی بر اسیدهای چرب عضله دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمی خورشیدی، نعیمه، کیوان شکوه، سعید، سلاطی، امیرپرویز، ذاکری، محمد، محمودی، نعمت اله، و طهماسبی کهیانی، احمد. (1392). تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 68(2)، 191-196. SID. https://sid.ir/paper/35515/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمی خورشیدی نعیمه، کیوان شکوه سعید، سلاطی امیرپرویز، ذاکری محمد، محمودی نعمت اله، طهماسبی کهیانی احمد. تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1392؛68(2):191-196. Available from: https://sid.ir/paper/35515/fa

    IEEE: کپی

    نعیمه سلیمی خورشیدی، سعید کیوان شکوه، امیرپرویز سلاطی، محمد ذاکری، نعمت اله محمودی، و احمد طهماسبی کهیانی، “تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 68، no. 2، pp. 191–196، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35515/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.