Start: 2/7/2023 12:11:48 PMEnd: 2/7/2023 12:11:49 PM >> 733

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

110

دانلود:

60

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری

نویسندگان

زمردی شهین | باباپور حمید

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 44

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان (صفر, 0. 5 و 1 درصد) همراه با عصاره دارچین (صفر, 2 و 4 درصد) بر رطوبت و خصوصیات بافتی, حسی و میکروبی کیک صبحانه روغنی در دوره 21 روز نگهداری در دمای محیط بررسی شده است. نتایج بررسی ها نشان داد که در دوره نگهداری, رطوبت نمونه شاهد 42. 7 درصد کاهش, اما رشد قارچ ها 3. 9 سیکل لگاریتمی افزایش پیدا کرده است. در اثر استفاده از پوشش کیتوزان در سطوح 0. 5 و 1 درصد, مقدار رطوبت به ترتیب 19. 5 و 25. 4 درصد و فنریت نیز به ترتیب 1. 5 و 0. 4 درصد افزایش یافته در حالی که سفتی بافت 63 و 49 درصد و تعداد قارچ ها 1. 5 و 1. 7 سیکل لگاریتمی کاهش پیدا کرده است (0. 05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی