video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

169

دانلود:

71

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 28

چکیده

 در سال های اخیر, تحقیقات زیادی روی تولید و به کارگیری پلیمرهای زیست تخریب پذیر به منظور بسته بندی مواد غذایی صورت گرفته است که علل آن افزایش نگرانی به کارگیری بی رویه بسته بندی های پلاستیکی و افزایش علاقه مردم برای بهبود کیفیت و ظاهر بسته بندی های محصولات غذایی است. اهداف مطالعه حاضر بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بره موم جمع آوری شده از استان کرمانشاه (غلظت 1 و 2درصد), اسانس کاکوتی کوهی (غلظت 1 و 2 درصد), و نانوذرات سلولز (غلظت 1 درصد) به صورت جداگانه و ترکیبی است. ترکیبات تشکیل دهنده اسانس کاکوتی کوهی با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC-MS) شناسایی گردید. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم های طراحی شده طبق پروتکل مصوب استاندارد ASTM بررسی شد. کارواکرول (65. 22 درصد), تیمول (19. 51 درصد), گاما-ترپینن (4. 63 درصد) و پاراسیمن (4. 86 درصد) بیشترین ترکیبات شناسایی شده در اسانس مورد مطالعه بودند. بر اساس نتایج این مطالعه, اضافه کردن اسانس, عصاره و نانوذرات سلولز موجب بهبود تنش کششی و خاصیت نفوذپذیری بخار آب می شود. به دلیل رنگ زرد عصاره بره موم تمامی فیلم های حاوی عصاره دارای شفافیت (*L) پایین و قرمزی (*a) بالا بودند. بنابریافته های این مطالعه, فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی, نانوذرات سلولز و عصاره بره موم دارای خواص فیزیکی و مکانیکی مطلوبی است که می تواند در بسته بندی مواد غذایی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    کارگاه های پیشنهادی