APA:
کپیرهنما، م.، و نوری جنگی، ا.، و علی پوراسکندانی، م. (1397). خاصیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز و نیسین بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ی ماهی شیزوتوراکس زارودنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه, 6(1 ), 27-36. https://sid.ir/paper/244734/fa
Vancouver:
کپیرهنما محمد، نوری جنگی افسانه، علی پوراسکندانی مجید. خاصیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز و نیسین بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ی ماهی شیزوتوراکس زارودنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه. 1397 [cited 2023January31];6(1 ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/244734/fa
IEEE:
کپیرهنما، م.، نوری جنگی، ا.، علی پوراسکندانی، م.، 1397. خاصیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز و نیسین بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ی ماهی شیزوتوراکس زارودنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه, [online] 6(1 ), pp.27-36. Available: https://sid.ir/paper/244734/fa.