مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,499
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 33

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات جیره غذایی حاوی درصدهای مختلف اسیدآمینه آلانین بر عملکرد رشد, تغذیه و درصد بقا بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) در شرایط یکسان پرورشی در طرح کاملا تصادفی طراحی و انجام شد. 600 عدد بچه تاسماهی ایرانی با وزن متوسط 1.5±0.4 گرم و میانگین طول کل 6.1±1.9 سانتی متر (میانگین ± انحراف از معیار) به طور تصادفی در 15 حوضچه 50 لیتری (40 عدد در هر حوضچه) مجهز به سیستم هوادهی و دبی آب 0.2 لیتر در ثانیه, توزیع شدند. ماهیان به مدت 45 روز با یکی از پنج جیره غذایی (سه تکرار در هر تیمار) تغذیه شدند. تیمارهای شامل جیره غذایی نیمه خالص (بدون افزودن اسیدآمینه آلانین, تیمار شاهد), جیره های غذایی محتوی سطوح 1, 2 و 3 درصد آلانین و تیمار پنجم جیره به نسبت مساوی 1:1 از منابع پروتئین گیاهی و حیوانی موازنه و در نهایت با 3 درصد اسیدآمینه آلانین فرموله گردید. نتایج حاصل از بررسی آماری این مطالعه بیانگر عدم وجود اختلاف معنی دار آماری در درصد بقای تاسماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف آلانین می باشد. حداکثر وزن نهایی (5.9±1.2 گرم), درصد افزایش وزن بدن (1380±288 درصد) و شاخص رشد ویژه (5.4±0.4 درصد در روز) در ماهیان تغذیه شده با %3 آلانین ملاحظه شد که با تیمارهای محتوی آلانین 1 درصد, تیمار شاهد و جیره محتوی منابع پروتئینی گیاهی و حیوانی برابر, برتری معنی دار آماری نشان داد. یافته های این بررسی نشان دهنده ضرورت حضور اسیدهای آمینه آلانین در جیره های غذایی تاسماهی ایرانی برای بهبود عملکرد رشد و تغذیه بچه ماهیان می باشد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پورعلی فشتمی، حمیدرضا، بهمنی، محمود، شکوریان، محمود، حسنی، سیدحامد، و یارمحمدی، مهتاب. (1393). مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(1)، 19-33. SID. https://sid.ir/paper/241968/fa

    Vancouver: کپی

    پورعلی فشتمی حمیدرضا، بهمنی محمود، شکوریان محمود، حسنی سیدحامد، یارمحمدی مهتاب. مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(1):19-33. Available from: https://sid.ir/paper/241968/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا پورعلی فشتمی، محمود بهمنی، محمود شکوریان، سیدحامد حسنی، و مهتاب یارمحمدی، “مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 1، pp. 19–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241968/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button