video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

1,323

دانلود:

325

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 38

کلیدواژه

کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Q2

چکیده

 پاتولین مایکوتوکسینی است که بوسیله گونه های مختلف از کپک ها تولید می شود. در مطالعه حاضر 70 نمونه شامل 35 نمونه لواشک و 35 نمونه آب سیب به طور تصادفی از فروشگاه های شهرستان شهرکرد جمع آوری و جهت بررسی حضور پاتولین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC-DAD) مطابق روش استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج این این تحقیق نشان داد که پاتولین در 14 نمونه لواشک سیب (40 درصد) و 7 نمونه آب سیب (20 درصد) وجود دارد. میانگین غلظت پاتولین در نمونه های لواشک و آب سیب به ترتیب 34.9±26.3 و 26±19.7 میکروگرم در کیلوگرم بود. اگرچه غلظت میانگین پاتولین در نمونه های مورد مطالعه کمتر از حداکثر میزان مجاز ایران (50 میکروگرم در کیلوگرم) می باشد ولی غلظت پاتولین در 5.7 درصد نمونه های لواشک سیب و 2.9 درصد نمونه های آب سیب بالاتر از حداکثر مجاز اتحادیه اروپا و ایران (50 میکروگرم در کیلوگرم) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، ابراهیم، ترکی باغبادرانی، زینب، و شاکریان، امیر. (1394). میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393. بهداشت مواد غذایی، 5(3 (پیاپی 19))، 31-38. SID. https://sid.ir/paper/222772/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی ابراهیم، ترکی باغبادرانی زینب، شاکریان امیر. میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 19)):31-38. Available from: https://sid.ir/paper/222772/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم رحیمی، زینب ترکی باغبادرانی، و امیر شاکریان، “میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 31–38، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی