video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

91

دانلود:

26

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 191

چکیده

 این آزمایش برای بررسی تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی و محتوای پروتئین قابل دسترس علوفة یونجه برای گاوهای شیری انجام شد. علوفة یونجه در دو مرحلة بلوغ (پیش از گلدهی و اوایل گلدهی) و در دو زمان (صبح و عصر) برداشت شد. پروتئین قابل دسترس با مدل NRC (2001) و مدل هلندی (DVE/OEB) پیش بینی شد. در مدل NRC (2001), علوفة یونجة برداشت شده در پیش از گلدهی و عصر, تولید پروتئین میکروبی از انرژی و پروتئین میکروبی قابل جذب بالاتر و تعادل پروتئین قابل تجزیه در شکمبه پایین تر داشت (05/0>P). اما محتوای پروتئین قابل سوخت وساز (متابولیسم) تحت تأثیر مرحلة بلوغ و زمان برداشت قرار نگرفت (05/0P). به طورکلی, یونجة برداشت شده در پیش از گلدهی و عصر پروتئین قابل دسترس بیشتری برای گاوهای شیری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    کارگاه های پیشنهادی