مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

42
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر عصاره آبی دارچین بر باکتری های بی هوازی پری ایمپلنتیت

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 سابقه و هدف: با وجود اینکه ایمپلنت های دندانی موفقیت بالایی دارند, شایع ترین مشکل دندانپزشکی, پری ایمپلنتیت است. با توجه به افزایش مقاومت باکتریایی به آنتی بیوتیک, محصولات گیاهی ارجحیت بیشتری دارند. این مطالعه با هدف یافتن غلظت مناسب عصاره آبی دارچین که بتواند از رشد باکتری های بی هوازی در بیماران مبتلا به پری ایمپلنتیت جلوگیری کند و همچنین بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره آبی دارچین, انجام شد. مواد و روش ها: این مطالعه تجربی آزمایشگاهی با استفاده از کل نمونه های باکتری بی هوازی جدا شده از پاکت ایمپلنت 10 بیمار (مرد و زن) 40 تا 60 ساله که از پری ایمپلنتیت مزمن رنج می برند و به عمق پروبینگ پاکت mm 10≥ نیاز داشتند و کاهش چسبندگی بالینی 2-1 میلی متر یا بیشتر داشتند, انجام شد. آزمون آنتی باکتریال با استفاده از روش انتشار چاه آگار در غلظت های 5, 10, 12, 15, 20 و 25 میلی گرم بر میلی لیتر انجام شد. بر اساس یک مطالعه مقدماتی, نمونه ها به همراه کنترل مثبت CH2% و کنترل منفی آب مقطر برای اندازه گیری منطقه مهار, از مرکز تا لبه منطقه مهار, به طور تصادفی انتخاب شدند. غلظت نهایی (1, 3, 6, 12, 24, 48 میلی گرم) عصاره ها برای یافتن حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) استفاده شد. متابولیت های ثانویه عصاره آبی دارچین با استفاده از کروماتوگرافی  گازی-طیف سنجی جرمی (GC-MS) و آزمایش فیتوشیمیایی شناسایی شدند. یافته ها: مطالعه حاضر نشان داد که دارچین حاوی آلکالوئید, فلاونوئید, ساپونین و گلیکوزید است و به طور قابل توجهی باکتری های جدا شده را با حداقل غلظت باکتری کشی در 24 میلی گرم بر میلی لیتر و حداقل غلظت بازدارندگی در 12 میلی گرم بر میلی لیتر مهار می کند. آزمون دیسک دیفیوژن نشان داد که میانگین قطر ناحیه بازدارندگی برای غلظت های 12/5, 15, 20, 25 و کلرهگزیدین 2% میلی گرم بر میلی لیتر برابر با 0/118±1/15, 0/142±1/27, 0/132±1/38, 0/13±1/51 و 0/084±1/46 سانتی متر بود (0/05>p). افزایش قطر ناحیه بازدارندگی با افزایش غلظت عصاره دارچین مرتبط بود, در حالی که غلظت 5/10 میلی گرم در میلی لیتر هیچ نوع منطقه بازدارندگی را نشان نداد. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که دارچین یک عامل ضد میکروبی قدرتمند است و می توان از آن برای آنتی بیوتیک درمانی در برابر پری ایمپلنتیت برای جلوگیری از شکست ایمپلنت استفاده کرد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button