video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

739

دانلود:

360

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نوشیدنی شکلاتی تهیه شده از شیر، تراوه شیر فراپالیده و شهد خرما

صفحات

 صفحه شروع 427 | صفحه پایان 433

چکیده

 با به کارگرفتن نسبت های 45:55 از تراوه شیر فراپالیده با شیر, یک نوع نوشیدنی لبنی شیرین شده با شهد خرما تهیه شد. مخلوط به دست آمده با 0.7 درصد پودر کاکائو, 6 درصد شیرین کننده (3 درصد شکر, 3 درصد شهد خرما) 0.2 درصد کار اجینان, 0.15 درصد وانیل, 3 درصد پودر شیر بدون چربی 3 درصد خامه پاستوریزه 30 درصد چربی ترکیب شد. این نوشیدنی با نمونه کنترل که دقیقا با همین فرمولاسیون به استثنای این که با 100 درصد شیر کامل, بدون خامه و پودر شیر بدون چربی تهیه شده بود, مقایسه گردید. هر دو نمونه تا دمای 50oC حرارت داده شد و سپس به مدت 2 دقیقه با مخلوط کن به خوبی مخلوط شده, در دمای 85oC به مدت 30 ثانیه پاستوریزه و بلافاصله تا دمای محیط سرد شد. میزان مقبولیت, پروتئین, ماده خشک و چربی این نوشیدنی بلافاصله پس از سرد شدن بررسی شد. این نوشیدنی در حد قابل قبولی پایدار و از مقبولیت بالایی برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوکار، اکبر، گل مکانی، محمدتقی، و کرباسی، احمد. (1385). نوشیدنی شکلاتی تهیه شده از شیر, تراوه شیر فراپالیده و شهد خرما. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(4 (ب))، 427-433. SID. https://sid.ir/paper/15108/fa

    Vancouver: کپی

    جوکار اکبر، گل مکانی محمدتقی، کرباسی احمد. نوشیدنی شکلاتی تهیه شده از شیر, تراوه شیر فراپالیده و شهد خرما. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(4 (ب)):427-433. Available from: https://sid.ir/paper/15108/fa

    IEEE: کپی

    اکبر جوکار، محمدتقی گل مکانی، و احمد کرباسی، “نوشیدنی شکلاتی تهیه شده از شیر, تراوه شیر فراپالیده و شهد خرما،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 4 (ب)، pp. 427–433، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15108/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی