video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

71

دانلود:

40

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده

صفحات

 صفحه شروع 439 | صفحه پایان 451

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لطفی نیا، سمیه، جوانمردداخلی، مجید، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1393). بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 439-451. SID. https://sid.ir/paper/148631/fa

    Vancouver: کپی

    لطفی نیا سمیه، جوانمردداخلی مجید، محمدی نافچی عبدالرضا. بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):439-451. Available from: https://sid.ir/paper/148631/fa

    IEEE: کپی

    سمیه لطفی نیا، مجید جوانمردداخلی، و عبدالرضا محمدی نافچی، “بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 439–451، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148631/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی