video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

571

دانلود:

214

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محترمی، فروغ، و اسمعیلی، محسن. (1393). تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/148515/fa

    Vancouver: کپی

    محترمی فروغ، اسمعیلی محسن. تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/148515/fa

    IEEE: کپی

    فروغ محترمی، و محسن اسمعیلی، “تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148515/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی