APA:
کپیهمدانی، م.، و ربیعی، و.، و مرادی، ح.، و قنبری، ع. (1392). اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران), 44(4), 367-377. https://sid.ir/paper/148247/fa
Vancouver:
کپیهمدانی مهسا، ربیعی ولی، مرادی حسین، قنبری علی. اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران). 1392 [cited 2023January30];44(4):367-377. Available from: https://sid.ir/paper/148247/fa
IEEE:
کپیهمدانی، م.، ربیعی، و.، مرادی، ح.، قنبری، ع.، 1392. اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران), [online] 44(4), pp.367-377. Available: https://sid.ir/paper/148247/fa.