APA:
کپیحصاری، جواد، احسانی، محمدرضا، خسروشاهی اصل، اصغر، و قائمی، ناصر. (1384). تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2 (نیمه دوم))، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/143525/fa
Vancouver:
کپیحصاری جواد، احسانی محمدرضا، خسروشاهی اصل اصغر، قائمی ناصر. تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(2 (نیمه دوم)):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/143525/fa
IEEE:
کپیجواد حصاری، محمدرضا احسانی، اصغر خسروشاهی اصل، و ناصر قائمی، “تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 43–54، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143525/fa