The process cannot access the file 'e:\log\f.14010707.log' because it is being used by another process.

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

نشریه: علوم غذایی و تغذیه | سال:1398 | دوره:16 | شماره:2 (پیاپی 62) | صفحه شروع:55 | صفحه پایان:66

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

276

دانلود:

105

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

چکیده

 مقدمه: رنگ یکی از شاخص های مهم در ارزیابی کیفی و بازارپسندی فراورده های غذایی به شمار می آید که می توان با استفاده از رنگ های طبیعی که دارای خواص سلامتی بخش شناخته شده ای نیز هستند, به این هدف دست یافت. مواد و روش ها: در این پژوهش امکان کاربرد عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی در بهبود ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور عصاره گلرنگ در غلظت های 5/0, 1 و 2% استخراج و به دو روش غوطه وری و پاششی به چیپس اضافه گردید. آزمون های رنگ سنجی, بافت سنجی و حسی در بازه های زمانی 0, 30 و 60 روز نگهداری در دمای محیط, اندازه گیری شدند. یافته ها: با افزایش غلظت عصاره گلرنگ, شاخص b و a افزایش یافته در حالی که شاخص L روند نزولی را طی نمود و طی دوره نگهداری نیز, کلیه شاخص های رنگی کاهش معنی داری یافتند (05/0>p). مطابق با نتایج بافت سنجی در تمامی روزهای مورد بررسی, اختلاف آماری معنی داری بین سختی (تردی) نمونه شاهد با نمونه های تهیه شده به روش غوطه وری مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.





  • تبلیغات

    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID