video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

1,249

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 14

چکیده

 مقدمه: سیب یک منبع غنی از فیبر و پلی فنول ها می باشد. به منظور بررسی اثر جایگزینی پودر سیب با آرد گندم بر خواص ویسکوالاستیک کیک اسفنجی آزمون رهایی تنش انجام گرفت. مواد و روش ها: ابتدا سیب زرد در شرایط بهینه خشک و آسیاب شد و سپس پودر سیب جهت غنی سازی کیک اسفنجی در پنج سطح 0, 5, 10, 15 و 20 درصد (وزنی/وزنی) به عنوان جایگزین آرد گندم در فرمولاسیون کیک استفاده شد. پس از آماده سازی نمونه, آزمایش رهایی تنش با استفاده از دستگاه بافت سنج در طی دوره نگهداری انجام و ضرایب مدل پلگ-نورمند و ماکسول تعمیم یافته محاسبه شد. یافته ها: نتایج نشان داد با افزایش درصد جایگزینی پودر سیب و زمان نگهداری, مقادیر نیروی اولیه و نیروی تعادلی افزایش می یابند. پارامترهای مدل پلگ-نورمند شامل k1 و k2 با گذشت زمان کاهش یافت که نشان از کاهش الاستیسیته کیک با گذشت زمان می باشد. کیک ها رفتار جامد ویسکوالاستیک از خود نشان داده و با افزایش درصد جایگزینی, مجموع نیروهای کاهشی (F1+F2 +F3) مدل ماکسول تعمیم یافته افزایش یافت که نشان دهنده کاهش الاستیسیته است. نتیجه گیری: نتایج مدل سازی داده های آزمایشگاهی رهایی تنش با مدل های پلگ نورمند و ماکسول تعمیم یافته نشان داد که مدل ماکسول تعمیم یافته کارایی بیشتری جهت بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، فخرالدین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1398). بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143181/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی. بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143181/fa

    IEEE: کپی

    فخرالدین صالحی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 5–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143181/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    فایل موجود نیست.