Start: 2/7/2023 5:37:15 AMEnd: 2/7/2023 5:37:15 AM >> 633

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

133

دانلود:

43

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم

صفحات

 صفحه شروع 302 | صفحه پایان 308

کلیدواژه

خمیرسازی و خمیر کرافت (کاه گندم)Q3

چکیده

 در این تحقیق چگونگی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم تجن, مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه, زمان خمیرسازی (240 - 0 دقیقه) و دمای خمیرسازی (150 - 85 درجه سانتی گراد) به عنوان عوامل متغیر و سایر عوامل ثابت در نظر گرفته شد. در این تحقیق میزان لیگنین محلول در اسید و لیگنین کلاسون, مواد استخراجی و خاکستر کاه گندم اندازه گیری گردید که به ترتیب 2.07, 18.14 و 3.24 درصد محاسبه گردید. نتایج نشان می دهد که با افزایش دمای خمیرسازی از مقدار لیگنین باقیمانده در خمیر کاسته می شود, به طوری که تا دمای 85 درجه سانتی گراد در حدود 52 درصد لیگنین و تا دمای 100 درجه سانتی گراد در حدود 64 درصد لیگنین خارج می شود. بازده خمیر در دمای 85 درجه سانتی گراد حدود 64 درصد و بازده کربوهیدرات ها 58 درصد و در دمای 100 درجه سانتی گراد بازده خمیر 61 درصد و بازده کربوهیدرات ها در حدود 57 درصد به دست آمد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی