در این پژوهش به منظور بررسی ریز افزایی کیوی فروت (رقم «هایوارد») از ریزنمونه های جوانه جانبی استفاده شد. پس از گندزدایی، استقرار ریزنمونه ها در محیط کشت موراشیگی و اسکوگ (MS) دارای 2 میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین (BA) انجام شد. دو هفته پس از استقرار، در آزمایش شاخه زایی، ریزنمونه های جوانه جانبی روی 20 محیط کشت پایه MS با غلظت های مختلف 2, 1, 0) BA و 3 میلی گرم در لیتر) و جیبرلیک اسید 0.5, 0.2, 0.1, 0) (GA3) و 1 میلی گرم در لیتر) به صورت مجزا یا در ترکیب با همدیگر کشت داده شدند. بالاترین تعداد شاخساره با میانگین 5 شاخساره در هر ریزنمونه و بالاترین تعداد برگ با میانگین 66/10 عدد در هر ریزنمونه در محیط کشت دارای 2 میلی گرم در لیتر BA و 5/0 میلی گرم در لیتر GA3 به دست آمد. طویل ترین شاخه با میانگین 5/4 سانتی متر در محیط دارای 1 میلی گرم در لیتر BA و 1 میلی گرم در لیتر GA3 مشاهده شد. در آزمون ریشه زایی، از 2 نوع محیط کشت پایه MS و ½ MS به همراه 4 سطح ایندول بوتیریک اسید 1, 0.5, 0) (IBA) و 2 میلی گرم در لیتر) استفاده شد. بهترین نتیجه در تعداد و طول ریشه در محیط پایه نصف غلظت MS شامل 1 میلی گرم در لیتر IBA حاصل شد. در این محیط به طور متوسط 5 ریشه با میانگین طول 7/2 سانتی متر در هر شاخساره تولید شد. بنابراین کاربرد تنظیم کننده رشد GA3 در آزمون پرآوری و تنظیم کننده رشد IBA در آزمون ریشه زایی کیوی فروت موثر شناخته شد. حدود 80% گیاهچه های تولید شده، به خوبی سازگار شدند.