برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

نقش لاكتيسين 3147 بعنوان يك بازدارنده ميكروبي طبيعي در ارتقا سطح كيفي، ايمني و تكنولوژيكي پنير

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مويدنيا نسرين*,احساني محمدرضا
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات تهران
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: باكتريوسين، بازدارنده ميكروبي، ايمني و كيفيت، پنير
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 64   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی