برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی روش های نوین تشخیص و اندازه گیری ترکیبات اصلاح شده ژنتیک در مواد غذایی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حبيبي نجفي محمدباقر,محمداميني اسعد*,عمادزاده بهاره
 
 *دانشگاه فردوسی مشهد
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تركيبات اصلاح شده ژنتيك، واكنش زنجيري پليمراز، اليزا، ريزتراشه، حسگر زيستي، ايپكتروسكوپي جرمي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 47   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی