برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر روغن هاي اسانسي نعناع و پونه بر pH و غلظت نيتروژن آمونياکي مايع شکمبه گوسفند نژاد دالاق (فيزيولوژي دام و طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محمدي روناک*,راه چمني رضا,قنبري فرزاد,فريور فريبا
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه گنبدکاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: روغن اسانسي، نعناع، پونه، گوسفند دالاق
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 77   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی