برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

سنتز زیستی نانوذره نقره با استفاده از عصاره میوه سنجد

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شمس سميه*,پورسيدي شهرام,هاشمي پوررفسنجاني حسن
 
 *دانشکده کشاورزي، دانشگاه شهيد باهنر، کرمان، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
چکیده: 

در اين مقاله سنتز زيستي نانوذرات نقره با استفاده از عصاره ميوه سنجد انجام شده است عصاره ميوه با نيترات نقره مخلوط و در دماي 30 درجه سانتي گراد انکوبه شد پس از اضافه شدن عصاره به نيترات نقره واکنش سنتز سبز در مدت کوتاهي انجام و واکنش باعث تغيير رنگ نيترات نقره به قهوه ايي شد. ...

 
کلید واژه: بيوسنتز، عصاره ميوه سنجد، نانوذرات نقره، UV-Visible ،ICP ،FIIR
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 171   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی