مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر ضد قارچي اسانسهاي آويشن شيرازي، زيره سبز و ميخک هندي بر قارچ Aspergillus parasiticus در مقايسه با فرمالين در محيط کشت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سنچولي نرگس,غفاري مصطفي,قرايي احمد
 
 
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

اسانس ها ترکيبات طبيعي حاوي مخلوطي از اجزاي ترپني بوده که داراي خواص ضد ميکروبي و آنتي اکسيداني هستند. بر اين اساس فعاليت ضد قارچي اسانس سه گياه دارويي آويشن شيرازي، زيره سبز و ميخک هندي در مقايسه با فرمالينبر قارچ آسپرژيلوس پارازيتيکوس (Aspergillus parasiticus) مورد مطالعه قرار گرفت. ...

 
كليد واژه: آسپرژيلوس پارازيتيکوس، اسانس، حداقل غلظت بازدارندگي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 50   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی