برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای آویشن شیرازی، زیره سبز و میخک هندی بر قارچ Aspergillus parasiticus در مقایسه با فرمالین در محیط کشت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سنچولي نرگس,غفاري مصطفي,قرايي احمد
 
 
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

اسانس ها ترکيبات طبيعي حاوي مخلوطي از اجزاي ترپني بوده که داراي خواص ضد ميکروبي و آنتي اکسيداني هستند. بر اين اساس فعاليت ضد قارچي اسانس سه گياه دارويي آويشن شيرازي، زيره سبز و ميخک هندي در مقايسه با فرمالينبر قارچ آسپرژيلوس پارازيتيکوس (Aspergillus parasiticus) مورد مطالعه قرار گرفت. ...

 
کلید واژه: آسپرژيلوس پارازيتيکوس، اسانس، حداقل غلظت بازدارندگي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 60   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی