برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات ضد باکتریایی اسانس میوه هندوانه ابوجهل بر باکتری های اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز و ویبریو آلجینولیتیکوس در محیط کشت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سنچولي نرگس,غفاري مصطفي*,قرايي احمد
 
 *گروه شيلات، پژوهشکده تالاب بين المللي هامون، دانشگاه زابل، زابل
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

هندوانه ابوجهل متعلق به خانواده Cucurbitacea بوده ميوه اي تلخ مزه توليد مي کند و دانه هاي آن غني از روغن و پروتئين ميباشد. در زمان هاي قديم از ميوه آن براي درمان ديابت، بيماري هاي ميکروبي، زخم، التهاب، يرقان و بيماري هاي ادراري در کشورهاي آسيايي و آفريقايي استفاده مي شده است. ...

 
کلید واژه: هندوانه ابوجهل، اثرات آنتي باکتريايي، اسانس
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 173   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی