برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین ترکیب شیمیائی و ارزش غذائی پوشش مغز پسته با استفاده از روش تولید گاز (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اسماعيلي سيرچي ن.,دياني ا.,طهماسبي ر.
 
 
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پوشش مغز پسته، ترکيبات شيميائي، توليد گاز، قابليت هضم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 50   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی