برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر مرحله گلدهی بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک یونجه خشک (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خيرانديش پ.,وكيلي ع.*,دانش مسگران م.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: يونجه، تجزيه پذيري، مرحله رشد، درون کيسه اي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 61   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی