مشخصات مقاله عنوان: اثر مرحله گلدهی بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک یونجه خشک (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: خيرانديش پ.,وكيلي ع.*,دانش مسگران م. *گروه علوم دامي، دانشگاه فردوسي مشهد عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: يونجه، تجزيه پذيري، مرحله رشد، درون کيسه اي مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي مديريت برداشت ارقام يونجه در داخل و بين فصل هاي مختلف در شرايط گرم و خشک خوزستانتنش آب در يونجهتوسعه روش توليد گاز آزمايشگاهي تغييريافته به جاي روش کيسه هاي نايلوني براي ارزيابي تجزيه پذيري پروتئين يونجه خشک در نشخوارکنندگانمقايسه روش هاي آزمايشگاهي و کيسه هاي نايلوني در برآورد تجزيه پذيري ماده خشک برخي مواد خوراکيبررسي مقاومت ارقام يونجه به سرخرطومي برگ يونجه مقالات همایشی مرتبط: مقایسه خصوصیات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک، پروتیین خام و ماده آلی علوفه یونجه چین دوم مناطق مختلف استان کردستانتعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))اثر هسته انار بر فراسنجه های تولید گاز و تجزیه پذیری ماده خشک تحت تنش اکسیداتیو القایی در شرایط آزمایشگاهی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))اثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه جو (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک کاه سویا (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) بازدید یکساله 61 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی