مشخصات مقاله عنوان: بررسی ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم و همبستگی های بین ترکیبات شیمیایی گیاه تاغ (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: شريفي حسيني محمدمهدي* *بخش علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه شهيد باهنر کرمان عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: تاغ، قابليت هضم، ترکيبات شيميايي، املاح مقالات نشریه ای مرتبط: تاغتاغ هاي ايرانتاغ و تاغ كاريكشت تاغ در ايرانمقايسه خصوصيات گونه هاي تاغ (Haloxylon spp) جهت اصلاح و گسترش آن در عرصه هاي بياباني مقالات همایشی مرتبط: تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی خواص دارویی تاغتاثیرافزودنی باکتریایی و اسانس های روغنی بر قابلیت هضم، فراسنجه های تخمیری و تولید توده میکروبی سیلاژ ذرت (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تعیین ترکیب شیمیائی و ارزش غذائی پوشش مغز پسته با استفاده از روش تولید گاز (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی تاثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک و قابلیت هضم در گوسفند کرمانی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) بازدید یکساله 78 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی