مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي ترکيبات شيميايي، قابليت هضم و همبستگي هاي بين ترکيبات شيميايي گياه تاغ (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شريفي حسيني محمدمهدي*
 
 *بخش علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه شهيد باهنر کرمان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تاغ، قابليت هضم، ترکيبات شيميايي، املاح
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 50   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی