مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر فرآيند جوانه زني بر تجزيه پذيري شکمبه اي پروتئين خام دانه جو (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: يزدي ف.,فتحي م.ح.*,پارسا س.,ناصريان ع.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: جوانه زني، دانه جو، پروتئين، تجزيه پذيري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 114   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی