برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه جو (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: يزدي ف.,فتحي م.ح.*,پارسا س.,ناصريان ع.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جوانه زني، دانه جو، پروتئين، تجزيه پذيري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 59   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی