مشخصات مقاله عنوان: اثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه جو (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: يزدي ف.,فتحي م.ح.*,پارسا س.,ناصريان ع. *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: جوانه زني، دانه جو، پروتئين، تجزيه پذيري مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير سطوح مختلف پتانسيل آب بر مراحل جوانه زني و گياهچه اي چهار رقم کلزابررسي جوانه زني گياه جو در محلول NaCl+CaCl2 ، آب شور طبيعي و خاک شورپتاثير هيدرو و اسموپرايمينگ بر صفات جوانه زني ارقام مختلف گندمتعيين ترکيبات شيميايي، گوارش پذيري و فراسنجه هاي تجزيه پذيري ماده خشک و پروتئين دانه جو جوانه زده سه روزهتاثير دما بر مولفه هاي جوانه زني ارقام كلزا مقالات همایشی مرتبط: بررسی جوانه زنی لاین های جو در مزرعهتاثیر منابع مختلف کربوهیدرات های غیر فیبری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط برونتنی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی تولید گاز علوفه جو هیدروپونیک در شرایط برون تنی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تجزیه شیمیایی و تعیین میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام کاه گندم و جو و دانه جو تولیدی در منطقه گلپایگاناثر مرحله گلدهی بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک یونجه خشک (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) بازدید یکساله 59 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی