مشخصات مقاله عنوان: اثر استفاده از سطوح مختلف مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر تغییرات pH و جمعیت گونه های مختلف پروتوزوآ شکمبه گوسفند کرمانی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: جعفري پاريزي س.*,خضري ا.,دياني ا. *گروه علوم دامي، دانشگاه شهيد باهنر کرمان عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پروتوزوآ، مخمر ساکارومايسس سرويسيه، گوسفند مقالات نشریه ای مرتبط: جذب زيستي يون هاي کادميم از محلولهاي آبي با استفاده از بيومس ساکارومايسس سرويسيهتاثير پودر دانه هاي رازيانه (Foeniculum vulgare) و زيره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه هاي توليد گاز، جمعيت تک ياختگان و فعاليت آنزيم هاي ميکروبي شکمبه گوسفند در شرايط آزمايشگاهيمطالعه اثرات مخمر (ساکارومايسس سرويسيه) بر عملکرد و پارامترهاي بيوشيميايي سرم در جوجه هاي گوشتي مبتلا به آفلاتوکسيکوزيسمطالعه کينتيکي هيدروليز آنزيمي نشاسته توسط قارچ آسپرژيلوس نايجر و توليد اتانول با استفاده از مخمر ساکارومايسس سرويسيهارزيابي اثرات پيشگيرانه مخمر غني شده با سلنيوم بربافت شناسي کبد و فعاليت آنزيم هاي آن پس از القاي سرطان کولورکتال در رت مقالات همایشی مرتبط: اثر استفاده از سطوح مختلف مخمر ساکارومایسس سرویسیه برمصرف خوراک و فراسنجه های خونی گوسفند کرمانی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))جداسازی و شناسایی قارچ های شکمبه گوسفند بلوچی در منطقه سیستان (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی تاثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر نیتروژن مصرفی در گوسفند کرمانی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم تولیدی گوسفند کردی خراسان با استفاده از مدل زیست اقتصادی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))مهار رشد رده سرطانی (K562) توسط دیواره سلولی و عصاره سیتوپلاسمی استخراج شده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه در شرایط آزمایشگاهی بازدید یکساله 54 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی