مشخصات مقاله عنوان: اثر هسته انار بر استوکیومتری تولید متان و سایر محصولات میکروبی شکمبه تحت تنش اکسیداتیو القایی در شرایط آزمایشگاهی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: غياثي س.ا* *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: هسته انار، آنتي اکسيدان، روغن سوياي اکسيد شده، متان، استوکيومتري تخمير مقالات نشریه ای مرتبط: انارتأثير استفاده از روغن هسته انار در جيره بر قابليت هضم مواد مغذي، فراسنجه هاي تخمير شکمبه و عملکرد بره هاي پروارياثر تغذيه روغن سوياي اکسيد شده در تقابل با نقش آنتي اکسيداني هسته انار بر فيزيولوژي و متابوليسم بزهاي سانن در دوره انتقالتاثير عصاره بره موم ايراني بر تخمير شکمبه، توليد متان و جمعيت ميکروبي در شرايط برون تنيتاثير سه نوع برگ گياه اکاليپتوس بر تخمير شکمبه اي، جمعيت پروتوزوآيي و توليد گاز متان به روش برون تني مقالات همایشی مرتبط: اثر هسته انار بر فراسنجه های تولید گاز و تجزیه پذیری ماده خشک تحت تنش اکسیداتیو القایی در شرایط آزمایشگاهی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی کارایی روش گروهی در یادگیری مبحث استوکیومتری و مقایسه آن با روش پرسش و پاسخاثر تغذیه هسته انار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ادرار و مدفوع بز های سانن در شرایط تنش اکسیداتیو القایی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی روغن هسته انارمطالعه قابلیت هضم و اتصال میکروب های شکمبه در تفاله دانه انار خشک و سیلویی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) بازدید یکساله 40 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی