برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر مصرف خوراکي الئوگام رزين آنغوزه بر پارامترهاي الکتريکي و بيوشيمايي قلب رت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اسمعيلي دهج منصور*,كاكو محدثه,رضواني محمدابراهيم,عزيزيان حسين
 
 *گروه فيزيولوژي دانشگاه علوم پزشکي شهيد صدوقي يزد
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي
زمان:  1392دوره 21
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: الئوگام رزين آنغوزه، رت، سوپراکسايد ديسموتار، مالون دآلدهيد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 47   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی