برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر تغذیه ویتامین E و تفاله دانه انار بر اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: امامي ع.*,فتحي نسري م.ح,گنج خانلو م.,رشيدي ل.,زالي ا.
 
 *گروه علوم دامي دانشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اکسيداسيون چربي، تفاله دانه انار، ويتامين E
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 72   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی