مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات تلقيح باکتريايي و روغن هاي اسانسي نعناع، مرزه و زيره بر قابليت هضم و فرآسنجه هاي تخميني سيلاژ ذرت (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: هاديان ف.*,قنبري ف.,بيات كوهسار ج,راه چمني ر.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: سيلاژ ذرت، تلقيح باکتريايي، روغن هاي اسانسي، قابليت هضم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 20   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی