مشخصات مقاله عنوان: اثرات تلقيح باکتريايي و روغن هاي اسانسي نعناع، مرزه و زيره بر قابليت هضم و فرآسنجه هاي تخميني سيلاژ ذرت (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: هاديان ف.*,قنبري ف.,بيات كوهسار ج,راه چمني ر. *گروه علوم دامي، دانشگاه گنبد کاووس عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. كليد واژه: سيلاژ ذرت، تلقيح باکتريايي، روغن هاي اسانسي، قابليت هضم مقالات نشریه ای مرتبط: اثر پروبيوتيك بر روي تركيبات شيميايي و قابليت هضم سيلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغاثر جايگزيني سيلاژ کدوي آجيلي با سيلاژ ذرت بر عملکرد توليدي و قابليت هضم مواد مغذي در گاوهاي شيري هلشتاينمقايسه سطوح مختلف جايگزيني سيلاژ ذرت با سيلاژ تريتيکاله در جيره غذايي بره هاي نر زل در حال رشدتاثير روغن هاي اسانسي حاصل از اورگانو و تايم و آنزيم بتا–گلوکاناز بر عملکرد و گوارش پذيري مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با جيره بر پايه جوتأثير تغذيه سيلاژ آرتيچوک بر مصرف خوراک، گوارش پذيري و توليد پروتئين ميکروبي در گوسفند مقالات همایشی مرتبط: اثر تلقيح باکتريايي و روغن هاي اسانسي نعناع، مرزه و زيره بر فراسنجه هاي توليد گاز سيلاژ ذرت (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تاثير استفاده از افزودني باکتريايي و روغن هاي اسانسي بر ترکيب شيميايي سيلاژ ذرت (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان))برآورد قابليت هضم و فراسنجه هاي تخميني سيلاژ ذرت در اثر استفاده از افزودني باكتريايي و روغن هاي اسانسي در شرايط برون تنيتاثيرافزودني باکتريايي و اسانس هاي روغني بر قابليت هضم، فراسنجه هاي تخميري و توليد توده ميکروبي سيلاژ ذرت (تغذيه و مديريت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تغييرات ارزش غذايي سيلاژ ذرت با رطوبت بالا در طول 10 ماه ذخيره سازي بازدید یکساله 20 آخرین های بلاگ با کد رایگان QR میزان استفاده از ارائه خود را افزایش دهیدمحققان پر استناد ایران در سال 2019موضوعات جدید علمی را استخراج کنیدبا سرویس رایگان موضوعات مرتبط در ساینس دایرکت آشنا شویمبا پابلونز: مقالات علمی خود را به صورت رایگان از وب آو ساینس رصد کنیمچگونه استنادات خود را افزایش دهیم؟ ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی