مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزيابي محتواي تام فنلي و محتواي فلاونوئيدي قارچ کامبوچا

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صنوبري زهره*,جعفري ناصر
 
 *دانشکده علوم پايه، دانشگاه مازندران
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

قارچ کامبوچا اجتماعي از مخمر و باکتري است که به طور همزيست با هم زندگي مي کنند. رشد و تکثير اين ارگانيسم ها در محيط چاي شيرين انجام مي شود. بررسي ها نتايج مثبتي از چاي قارچ کامبوچا، بر روي فرآيند التيام زخم را نشان مي دهد. اين چاي تخمير شده در بسياري از کشورها از قبيل فيليپين، روسيه و چين به عنوان نوشيدني مورد استفاده قرار مي گيرد. ...

 
كليد واژه: فنل، فلاونوئيد، قارچ، کامبوچا
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 25   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی