برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثرات ضد جهش زایی و ضد سرطان زایی عصاره چای سبز بر روی اثرات جهش زایی و سرطان زایی تنباکوی طبیعی و تنباکوی میوه ای با استفاده از تست ایمز و باکتری سالمونلاتیفی موریوم TA100

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خدابنده لادن*
 
 *آزمايشگاه پژوهش سراي دانش آموزي ابن سينا، اداره آموزش و پرورش شهرستان ابهر
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

نظر به اين که علت اصلي گسترش و شيوع جهاني مصرف تنباکو از سال 1990 و با توليد تنباکوي ميوه اي مي باشد و امروزه به علت بوي مطبوع اسانس، اين نوع تنباکو بسيار رايج شده است، بايد با مستندات علمي مضرات استفاده از اين مواد ثابت گردد. ...

 
کلید واژه: تست ايمز، تنباکوي طبيعي و ميوه اي، چاي سبز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 38   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی