مشخصات مقاله عنوان: بررسی اثرات ضد جهش زایی و ضد سرطان زایی عصاره چای سبز بر روی اثرات جهش زایی و سرطان زایی تنباکوی طبیعی و تنباکوی میوه ای با استفاده از تست ایمز و باکتری سالمونلاتیفی موریوم TA100 نوع ارائه: مقاله نویسنده: خدابنده لادن* *آزمايشگاه پژوهش سراي دانش آموزي ابن سينا، اداره آموزش و پرورش شهرستان ابهر عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران زمان: 1391, دوره 17 چکیده: نظر به اين که علت اصلي گسترش و شيوع جهاني مصرف تنباکو از سال 1990 و با توليد تنباکوي ميوه اي مي باشد و امروزه به علت بوي مطبوع اسانس، اين نوع تنباکو بسيار رايج شده است، بايد با مستندات علمي مضرات استفاده از اين مواد ثابت گردد. ... کلید واژه: تست ايمز، تنباکوي طبيعي و ميوه اي، چاي سبز مقالات نشریه ای مرتبط: شيوع مصرف تنباکوي غير تدخيني در دانشجويان پسر دانشگاه هاي شهر زاهدان و آگاهي از مضرات آن در سال 1391بررسي جهش زايي و سرطان زايي نانوذرات بيسموت با استفاده از سالمونلا تيفي موريوم TA100 و ميکروزوم کبد موش (S9) بررسي اثر آنتي اکسيداني و ضد سرطاني روغن زيتون خالص، تصفيه شده و تيمار شده با نور و حرارت به کمک تست ايمزبررسي اثر جهش زايي و سرطان زايي پلي اتيلن سنگين و سبك با استفاده از سالمونلاتيفي موريوم TA100، TA104 و ميكروزومارزيابي جهش زايي و سرطان زايي آلاينده هاي هواي تهران به روش آزمون ايمز مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سطوح مختلف کودی نیتروژن برای تولید تنباکوی اصفهانی در منطقه اصفهانجایگاه تولید و مصرف چای سبز در ایراننقش چای سبز در سلامتی ایرانبررسی اثر ضدجهشی و ضد سرطانی انگور شاهانی در مراحل تکویننقش تغذیه در ابتلا و کنترل سرطان سینه بازدید یکساله 38 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی