برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هضم گلوتن در زمان های مختلف

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: آسوده احمد*,حقيقي كفاش ليلا,خان چمني جمشيد
 
 *
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
چکیده: 

زمينه: در سال هاي اخير، تعداد زيادي از پپتيدهاي غذايي با فعاليت هاي مختلف فيزيولوژيکي تخليص شده اند. در اين مطالعه فعاليت آنتي اکسيداني پپتيدهاي حاصل از هضم گلوتن در زمان هاي مختلف اندازه گيري شده است.
روش کار: با استفاده از هضم آنزيمي هيدروليزات گلوتن آماده شد. ...

 
کلید واژه: گلوتن، فعاليت آنتي اکسيداني، DPPH، سنجش ABTS، شلاته کنندگي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 54   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی