برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر دماي پخت بر روي خواص اپتيکي و مورفولوژي لايه هاي نازک نقرهي تهيه شده به کمک روش تبخير پرتو الکتروني

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: عزيزيان کلاندرق ياشار*,اميري ماندانا,نوحي سيما
 
 *گروه فيزيک، دانشکده علوم، دانشگاه محقق اردبيلي، اردبيل، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس فيزيك ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 56   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی