مشخصات مقاله عنوان: ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره پوست بادمجان بروی برخی پاتوژن های شاخص مواد غذایی نوع ارائه: مقاله نویسنده: سيدي آرزو,محمدي محمدامين عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش هاي نوين در علوم كشاورزي و محيط زيست نوع همایش: سازمان ها و مراکز غير دولتي حامی: موسسه مديران ايده پردازان پايتخت ايليا، انجمن اقتصاد و انرژي زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پوست بادمجان، ضايعات، استخراج عصاره، فعاليت آنتي اكسيداني مقالات نشریه ای مرتبط: ارزيابي اثر ضددردي عصاري آبي الکلي ميوه بادمجان در موش سوري با استفاده از آزمون Tail Flickبررسي سينتيک انتقال جرم در طي خشک کردن ترکيبي هواي داغ-مادون قرمز برش هاي بادمجانشناسائي و توالي يابي ژن تلخي (sgt1) بادمجان (.Solanum melongena L)اثر نسبت هاي مختلف کشت مخلوط روي عملکرد و اجزاي عملکرد ذرت شيرين (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L)ارزيابي ارتباط بين خواص آنتي اكسيداني و خاصيت ضد ميكروبي عصاره هاي 9 گياه دارويي مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثرات فیزیولوژیک دمای پایین بر روی گیاه بادمجانبهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوتبررسی اثرات ضد دردی عصاره آبی- الکلی گیاه بادمجان بر موش سوریآیا همزیستی قارچ های میکوریز آربوسکول دار اثرات ناشی از تنش سرما در گیاه بادمجان را میتواند کاهش دهد؟تعیین مشخصات پوست گوسفندان نژاد کلکوئی بازدید یکساله 115 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی