برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير آنتي اکسيدان هاي طبيعي در کاهش تنش هاي اکسيداتيو حاصل از افزودن اسيدهاي چرب امگا- 3 به جيره جوجه هاي گوشتي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صالحي ح.*,گليان ا.ق,كرمانشاهي ح,ميركزهي م.ط,آگاه م.ج
 
 *مجتمع آموزش عالي سراوان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ترکيبات فنلي، راديکال آزاد، آنتي اکسيدان، پوست انار، عضله سينه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 72   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی