برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر سطوح گلبرگ زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام هاي داخلي در جوجه گوشتي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ناقوس مهدي*,حسيني سيدمحمد,فرهنگ فر همايون,وديعي نوقابي عليرضا,قيصري عباسعلي
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دنشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گلبرگ زعفران، عملکرد، صفات لاشه، جوجه گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 82   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی