برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و ال- کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شيرعلي محمدعلي*,سالاري سميه,طباطبايي وكيلي صالح,ساري محسن,جهانيان رحمان
 
 *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ويتامين E، ال-کارنيتين، چربي محوطه بطني، جوجههاي گوشتي، استرس گرمايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 89   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی