مشخصات مقاله عنوان: تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و ال- کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) نوع ارائه: مقاله نویسنده: شيرعلي محمدعلي*,سالاري سميه,طباطبايي وكيلي صالح,ساري محسن,جهانيان رحمان *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: ويتامين E، ال-کارنيتين، چربي محوطه بطني، جوجههاي گوشتي، استرس گرمايي مقالات نشریه ای مرتبط: ندارد مقالات همایشی مرتبط: ندارد ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 79 آخرین های بلاگ گوگل اسلاید ابزاری برای ارائه محتوانگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشی ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی