برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر جایگزینی سطوح مختلف مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر چربی حفره شکمی و احشا قابل مصرف جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سالاري تلمادره .ي*,مقصودلو ش,بيات كوهسار ج,رستمي چراتي م
 
 *گروه علوم دامي دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: مخلوط پروتئيني، کنجاله سويا، چربي حفره شکمي، جوجه گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 78   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی