مشخصات مقاله عنوان: اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) نوع ارائه: مقاله نویسنده: ناقوس مهدي*,حسيني سيدمحمد,فرهنگ فر همايون,زراعتكار محمود,وديعي نوقابي عليرضا,قيصري عباسعلي *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دنشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مالون دي آلدهيد، ظرفيت نگهداري آب، جوجه گوشتي مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير محدوديت غذايي کمي و کيفي در سنين اوليه بر رشد و عملکرد جوجه هاي گوشتياثر گلبرگ زعفران بر کيفيت گوشت ران در جوجه هاي گوشتيبررسي اثر چند مولتي آنزيم و سطح مواد مغذي جيره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه هاي گوشتيارزيابي آب آشاميدني مغناطيسي شده بر اجزاي لاشه و عملکرد جوجه هاي گوشتيتاثير پروبيوتيک بر عملکرد و فراسنجه هاي ايمني جوجه هاي گوشتي مقالات همایشی مرتبط: اثر گلبرگ زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثر سطوح کلاله زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی اثرات تراکم گله و سطوح انرژی بر شاخص تولید جوجه های گوشتی درسنین اولیه (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثر سطوح گلبرگ زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)تاثیر فرآورده فرعی رازیانه بر عملکرد جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) بازدید یکساله 43 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی