برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر عصاره اتانولی گیاه نعناع فلفلی بر تیتر ایمنی و میزان ماندگاری در جوجه های گوشتی دریافت کننده SRBC

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سمائي ث*,هدايتي م.,منافي م
 
 *دانشگاه ملاير
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جوجه هاي گوشتي، عصاره نعناع فلفلي، درصد ماندگاري، تيتر ايمني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 53   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی