مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي تاثير عصاره اتانولي گياه نعناع فلفلي بر تيتر ايمني و ميزان ماندگاري در جوجه هاي گوشتي دريافت کننده SRBC

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سمائي ث*,هدايتي م.,منافي م
 
 *دانشگاه ملاير
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: جوجه هاي گوشتي، عصاره نعناع فلفلي، درصد ماندگاري، تيتر ايمني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 29   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی