مشخصات مقاله عنوان: بررسی تاثیر عصاره اتانولی گیاه نعناع فلفلی بر تیتر ایمنی و میزان ماندگاری در جوجه های گوشتی دریافت کننده SRBC نوع ارائه: مقاله نویسنده: سمائي ث*,هدايتي م.,منافي م *دانشگاه ملاير عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: جوجه هاي گوشتي، عصاره نعناع فلفلي، درصد ماندگاري، تيتر ايمني مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير نانو و ميکرو ذرات پوشاني شده عصاره الکلي نعناع فلفلي بر عملکرد رشد، فراسنجه هاي خوني و فعاليت سيستم ايمني در جوجه هاي گوشتي در معرض شرايط تنش گرمايياثر پودر نعناع فلفلي و بادرنجبويه بر عملکرد و قابليت هضم پروتئين و چربي در جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرماييتاثير عصاره نعناع فلفلي خوراکي بر سردرد ميگرن: کار ازمايي باليني تصادفيتاثير استفاده از برگ ترخون (Artemisia dracunculus) و برگ نعناع فلفلي (Mentha piperita) در جيره بر عملکرد رشد و پاسخ پادتن جوجه هاي گوشتيتاثير سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلي بر برخي شاخص هاي خوني، بيوشيميايي و ايمني ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر عصاره اتانولی گیاه نعناع فلفلی بر سلول های سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثرات نانو و میکرو ذرات کپسوله عصاره الکلی نعناع فلفلی بر راندمان لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثرات نانو و میکرو ذرات کپسوله عصاره الکلی نعناع فلفلی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (فیزیولوژی دام و طیور)تاثیر عصاره ی اتانولی گیاهان دارویی مرزه و آویشن با آنتی بیوتیک محرک رشد بر برخی فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)تاثیر عصاره آویشن بر تیتر آنتیبادی خون و وزن اندامهای لنفوئیدی جوجه های گوشتی (فیزیولوژی دام و طیور) بازدید یکساله 53 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی