برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر مخمر نان ( Saccharomyces cerevisia) و تغذيه مرطوب بر صفات لاشه و برخي فراسنجه هاي خوني در جوجه هاي گوشتي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: باراني م.*,افشارمنش م,افضلي ن.,عارفي نيا ح
 
 *مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي خراسان جنوبي
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تغذيه مرطوب، جوجه گوشتي، عملکرد، مخمر نان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 50   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی