برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

خاصيت ضد ميکروبي لاکتوباسيل بر روي باکتري هاي ايجادکننده مسموميت غذايي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محبي هانيه,نوروزي جميله,پاك زاد پرويز
 
 
 
عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش در علوم و تكنولوژي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  انجمن اقتصاد انرژي
زمان:  1395دوره 5
 
 
چکیده: 

لاکتوباسيل ها، به عنوان يکي از ميکروارگانيسم هاي پروبيوتيک، نقش مهمي در سلام انسان و حيوانات دارند. اين باکتري ها، به عنوان آغازگر و نگهدارنده هاي زيستي در محصولات غذايي تخميري و به عنوان دارو، جايگزين بسياري از آنتي بيوتيک ها، مي توانند مورد استفاده قرار بگيرند...

 
کلید واژه: لاکتوباسيل، باکتريوسين، باکتري هاي ايجادکننده مسمومي غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 84   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی