برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر پودر زردچوبه و منبع چربی بر غلظت فراسنجه های خونی و وضعیت ضداکسیدانی جوجه های گوشتی سویه آرین تحت تنش گرمایی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسيني واشان سيدجواد*,گليان ابوالقاسم,يعقوبفر اكبر
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پودر زردچوبه، تنش گرمايي، روغن، ليپيدهاي خوني، سويه آرين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 41   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی