مشخصات مقاله

عنوان:  اثر پودر زردچوبه و منبع چربي بر عملکرد و فراسنجه هاي استخواني جوجه هاي گوشتي سويه آرين تحت تنش گرمايي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)
نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسيني واشان سيدجواد*,گليان ابوالقاسم,يعقوبفر اكبر
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي دانشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: پودر زردچوبه، تنش گرمايي، روغن، فراسنجه هاي استخواني، سويه آرين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 22  
 


آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی