برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر جایگزینی دانه جو بهجای دانه ذرت و افزودن مکمل پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک به جیره بر خصوصیات لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مهرابادي م,حسيني س.م,وطن دوست ا.,خيرآبادي ه*,آيته الهي ث
 
 *دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: دانه جو، قابليت هضم مواد مغذي، خصوصيات لاشه، افزودني هاي تغذيه اي، جوجه هاي گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 80   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی